Uw syndicus aan zee !

059 70 20 63 - syndicus@vastgoednaessens.be

Registreren

Alle eigenaars van een "onroerend goed", waarbij Vastgoed Naessens syndicus is, kunnen via een beveiligde module de gegevens van hun gebouw opvragen.

Bent u een eigenaar en heeft u nog geen "gebruikersnaam" en "paswoord" ? Vul onderstaand formulier in, en na verificatie door ons kantoor ontvangt u binnen de 48 uur uw persoonlijke gegevens.

STAP 1

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Herhaal wachtwoord

Uw gegevens worden opgenomen in een bestand. Deze zijn uitsluitend bedoeld om u op de hoogte te houden van acties van VASTGOED NAESSENS. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden en blijven eigendom van VASTGOED NAESSENS . De wet van 8 december 1992 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerkingen, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan. Houder van het bestand: VASTGOED NAESSENS.

Hebt u hulp nodig?

  Lees de FAQ

Of bel ons 059 70 20 63 of mail ons syndicus@vastgoednaessens.be

VOOR DRINGENDE GEVALLEN:
Bel of SMS naar 0475 289 255

Vastgoed Naessens is erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV - Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel) onder het nummer BIV 500261. Alle activiteiten zijn onderworpen aan de deontologische bepalingen uitgevaardigd door het BIV

BIV