Uw syndicus aan zee !

059 70 20 63 - syndicus@vastgoednaessens.be

Uw syndic

Het beheer van uw residentie door Vastgoed Naessens ? Lees hier waarom !

De bereikbaarheid en beschikbaarheid van de syndicus is een grote vereiste voor een goed beheer. Daarom is het kantoor, buiten de normale kantooruren, tevens open op zaterdag en zondag, en dit het hele jaar door (6 op7 gesloten op woensdag).

Ook na deze uren blijven wij beschikbaar voor dringende gevallen. Hiertoe kan u ons bereiken op 2 verschillende GSM nummers.

Het kantoor heeft de volledige groepsverzekering van de Confederatie van Immobillium beroepen in Belgiƫ zoals Borgstelling, Integriteit, BA uitbating en BA beroepsaansprakelijkheid.

Voor de boekhouding wordt er een afzonderlijke bankrekening geopend op naam van de residentie, waar alle verrichtingen makkelijk kunnen worden gecontroleerd door de Raad van Mede-eigendom.

Iedere mede-eigenaar heeft het recht deze ten allen tijde te komen inkijken. Alle betalingen gebeuren via deze rekening en een overzichtelijke afrekening wordt aan de mede-eigenaars overgemaakt op het einde van ieder boekjaar of eventueel per semester.

Ter ondersteuning van onze administratieve activiteiten gebruiken wij een gesofisticeerd computerprogramma dat ons toelaat stiptheid en opvolging te garanderen, een makkelijk overzicht te geven en een perfecte controle uit te voeren. Ook het sleutelbeheer van uw eigendom en van de volledige residentie gebeurd volledig elektronisch.

Opvragen van offertes en uit te voeren werkzaamheden worden via software opgevolgd. Op die manier kunnen wij u elk jaar in detail specificeren wat wij voor uw residentie hebben gedaan en kan de beheerraad perfect alle timing gaan controleren.

U ziet ons kantoor is up to date en als steeds een voorloper geweest in automatisatie en interactief beheer.

De Raad van Mede-eigendom aanzien wij als de vertrouwenspersoon van de residentie. Er wordt zeer nauw mee samengewerkt, zij ontvangen alle dossiers in detail . Uiteraard voorloopt deze vlotte communicatie via mail zodat iedereen steeds up - to - date blijft.

Een absoluut pluspunt, dat wij als eerste syndicus op poten hadden gezet, is de webpagina met toegangscode. Elke residentie krijgt van ons een pagina op onze site die enkel toegankelijk is voor de eigenaars van uw gebouw. Op deze pagina worden voor elke Algemene Vergadering de dossiers geplaatst (zoals offertes, voorstel van contracten, enz.)

Tevens kan elke eigenaar op deze pagina alle documenten van de residentie downloaden: plannen van het gebouw, basisakte, verslagen van de algemene vergaderingen, verzekeringspolissen, enz.)

U ziet, ons kantoor is mee met zijn tijd en dit geeft u de extra en volledige service die u van een professionele syndicus mag verwachten.

Uiteraard doen wij ook de volledige opvolging van de uit te voeren werken vanaf offerte tot oplevering, eventueel in samenwerking met een technische beheerraad indien dit gewenst is. Afhankelijk van dossier tot dossier wordt er hiervoor een afzonderlijk ereloon aangerekend.

Zowel de technische dossier als de administratieve dossier worden door gespecialiseerde medewerkers opgevolgd zodat wij u de perfecte kunnen garanderen.

Wilt u ook EINDELIJK een professionele syndicus, dan kan u steeds vrijblijvend een offerte opvragen via ons e-mailadres: syndicus@vastgoednaessens.be

 

Wist u dat

De ONLINE-SYNDICUS module van Vastgoed Naessens volledig vernieuwd is en dat klanten van Vastgoed Naessens GRATIS toegang hebben tot deze ONLINE toepassing.

Hebt u hulp nodig?

 Lees de FAQ

Of bel ons 059 70 20 63 of mail ons syndicus@vastgoednaessens.be

VOOR DRINGENDE GEVALLEN:
Bel of SMS naar 0475 289 255


Vastgoed Naessens is erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV - Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel) onder het nummer BIV 500261. Alle activiteiten zijn onderworpen aan de deontologische bepalingen uitgevaardigd door het BIV

BIV